Goede doelen

Wij ondersteunen diverse goede doelen. Bij One Arrow selecteren wij zorgvuldig de goede doelen waaraan wij donaties doen. We willen er zeker van zijn dat het geld dat wij doneren effectief wordt ingezet en een blijvende, positieve impact heeft op de mensen of doelen die het nodig hebben. Wij zijn trots dat we op deze manier, hoe klein ook, bijdragen aan een betere wereld.

Contact opnemen

Onze initiatieven:

Voorbeelden van goede doelen die door ons worden gesteund, zijn onder andere KWF, Oekraïne Hulp, Kika en Stelvio for Live. Vaak sponsoren wij ook individuen die deelnemen aan evenementen zoals de Alpe d'Huzes of de Stelvio for Live. Daarnaast nemen wij zelf regelmatig deel aan dergelijke evenementen.

"Wees de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren - Mahatma Gandhi"

De maatschappelijke betrokkenheid van One Arrow beperkt zich niet alleen tot donaties. Wij zetten ook belangeloos onze propositie van Jobhunting & Coaching in om kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar een baan. Dit doen we door geheel vrijblijvend ons netwerk in te zetten en te kijken naar kansen en mogelijkheden.