Over One Arrow

One Arrow verzorgt arbeidsbemiddeling in de vakgebieden Finance en ICT, voor zowel vaste als interimfuncties. Wij hebben dankzij onze ruime ervaring een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en kandidaten. Hierdoor zijn wij in staat om snel en gericht de juiste kwaliteit te leveren.

Contact opnemen Lees verder

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

In één keer de juiste match

Centraal staat onze toewijding om in één keer de juiste match voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever te vinden. Dit doen wij door een persoonlijke benadering, waarbij naast de benodigde ervaring ook rekening wordt gehouden met passende competenties. Wij brengen een opdrachtgever en kandidaat pas bij elkaar als we er voor honderd procent achterstaan, vanuit de gedachte:

....Always act as if you have only One Arrow....

Naast onze kernactiviteiten bieden wij aanvullende diensten aan, zoals outplacement, jobhunting, coaching, executive search en interim recruitment. One Arrow is gevestigd in Utrecht en in Frankfurt am Main.

One Arrow meer dan 25 jaar ervaring

Het team van One Arrow bestaat uit Mark Lubbers, Luuk Bosch en Jeroen Schipper. Wij hebben gezamenlijk ruime werkervaring bij organisaties zoals Capgemini, Ordina, Yacht, Compagnon, Page Personnel, Van Beuningen & Partners, Brunel, Atos Origin en RGP.

Met onze gecombineerde kennis en netwerken leggen wij de juiste connecties die leiden tot duurzame en succesvolle samenwerkingen. One Arrow staat voor betrokkenheid, nauwkeurigheid en een toewijding aan het vinden van die ene perfecte match tussen professional en opdrachtgever.

Voor wie wij
onder andere werken

Gibson"
NS"
Ziggo"
Nederlandse Bank"

Wij staan voor

 

Contact