Interim Recruitment

One Arrow ook voor effectieve interim recruitment

Lees verder

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Een snelle effectieve recruitment oplossing

Bent u op zoek naar interim recruitmentondersteuning? Bij One Arrow staan we klaar om u te helpen. We hebben uitgebreide ervaring in het leveren van interim recruiters. Als partners kunnen wij ook zelf tijdelijk uw organisatie versterken.

Wij kunnen u helpen met tijdelijke ondersteuning of specifieke expertise voor bijvoorbeeld het werven voor cruciale posities of het opzetten van een grootschalige wervingscampagne.

Samen met u gaan we aan de slag om uw recruitmentuitdagingen aan te pakken. Wij bieden maatwerkoplossingen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

‘ Getting things done’  is de kern van wat we doen in Interim Recruitment. Onze recruitment specialisten nemen de verantwoordelijkheid om resultaten te leveren en zorgen ervoor dat uw wervingsdoelen worden bereikt. Wat uw uitdaging ook is, of het nu om volume, snelheid of kwaliteit gaat, de recruitment professionals van One Arrow zijn toegewijd aan het helpen van uw organisatie bij het aantrekken van het juiste talent.

 

Ook met ons samenwerken?

Kom in contact met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Contact

Ervaringsverhalen

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Dankzij de vakkundige, persoonlijke bemiddeling door One Arrow heb ik als professional binnen hun netwerk de perfecte baan gevonden die exact paste bij mijn leidinggevende kwaliteiten en competenties. Vervolgens waren ze voor mij in mijn rol van opdrachtgever zeer toegewijd en succesvol bij het vinden van de juiste IT talenten voor mijn team. Ik kan One Arrow daarom van harte aanbevelen als partner voor al uw Werving & Selectie vraagstukken.

Thailo van Ree IT Manager

Voor wie wij
onder andere werken

Exact"
ProRail"
NBA"
Ziggo"
SNS"

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op: