Jouw carrière
in Finance of ICT

One Arrow biedt vaste banen en interim opdrachten in de vakgebieden Finance en ICT. Naast je persoonlijkheid en vaardigheden kijken we naar je wensen en ambities, om vandaaruit samen de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteer direct Lees verder

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Kandidaten

One Arrow begrijpt dat werk meer is dan alleen een baan; het geeft voldoening, groei en ontwikkeling. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jou te helpen bij elke stap in je carrière en te zorgen voor de perfecte match tussen jou en je ideale werkgever.

Solliciteer nu op
jouw droombaan!

Samen bespreken wij vervolgens of deze baan aansluit bij je persoonlijke en professionele groei ambitie.

Senior Fullstack Web Developer

Voor onze klant Wissel.nl actief in de retail markt zijn wij op zoek naar een Senior Fullstack Web Developer. Zij bevinden zich in de scale-up fase en zijn op zoek naar een collega voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van hun handelsplatform voor cadeaubonnen. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Ben je op zoek naar een functie als Senior Fullstack Web Developer bij een leuk bedrijf met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Houten/Hybride).

Lees verder

Medior Web Developer

Voor onze klant Wissel.nl actief in de retail markt zijn wij op zoek naar een Medior Web Developer. Zij bevinden zich in de scale-up fase en zijn op zoek naar een collega voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van hun handelsplatform voor cadeaubonnen. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Ben je op zoek naar een functie als Medior Web Developer bij een leuk bedrijf met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Houten/Hybride).

Lees verder

Sr. HR Adviseur

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid voor het lokale HR-Team in Rotterdam. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Heb je daarnaast ervaring met het werken in een internationale omgeving? 


Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Kom je er nog niet helemaal uit?

Kom in contact met een van onze experts en wij begeleiding jouw naar je droombaan.

Solliciteer direct Vlijblijvend contact

Voor wie wij
onder andere werken

Exact"
ProRail"
NBA"
SNS"
Ziggo"

Over One Arrow

Het team van One Arrow bestaat uit Mark Lubbers, Luuk Bosch en Jeroen Schipper. Wij hebben gezamenlijk ruime werkervaring bij organisaties zoals Capgemini, Ordina, Yacht, Compagnon, Page Personnel, Van Beuningen & Partners, Brunel, Atos Origin en RGP.

Met onze gecombineerde kennis en netwerken leggen wij de juiste connecties die leiden tot duurzame en succesvolle samenwerkingen. One Arrow staat voor betrokkenheid, nauwkeurigheid en een toewijding aan het vinden van die ene perfecte match tussen professional en opdrachtgever.

Verder lezen

Solliciteer nu!

Laat je gegevens hieronder achter en solliciteer op jouw nieuwe droom baan!

    Mark Lubbers

    Neem contact op:
    06 - 21 45 69 63
    mark.lubbers@onearrow.eu