Sectoren van
One Arrow

One Arrow verzorgt interim en recruitment oplossingen op het gebied van ICT en Finance. Binnen deze vakgebieden zijn wij met name actief op de volgende deelgebieden:

 

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Vind de baan in jouw sector

One Arrow is een bureau voor interim oplossingen en werving & selectie in de vakgebieden ICT en Finance. Binnen deze vakgebieden zijn wij met name actief op de volgende deelgebieden:

Solliciteer nu op
jouw droombaan!

One Arrow begrijpt dat werk meer is dan alleen een baan; het geeft voldoening, groei en ontwikkeling. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jou te helpen bij elke stap in je carrière en te zorgen voor de perfecte match tussen jou en je ideale werkgever.

Medior Assistent Accountant Samenstelpraktijk Fulltime/Parttime

Ter versterking van het team samenstelpraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Medior Assistent Accountant (Ft/Pt). Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je een aantal of al meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Senior Assistent Accountant Controlepraktijk

Ter versterking van het team controlepraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Senior Assistant Accountant. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Medior Web Developer

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Medior Web Developer voor de verdere uitbreiding van de ICT afdeling. Wij zoeken een Web Developer met ambitie en drive. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Ben je op zoek naar een leuke doorgroei functie als Web Developer met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Houten/Hybride).

Lees verder