Accounting & Auditing

Solliciteer op jouw droombaan

Bekijk vacatures

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Accounting & Auditing

Accounting en Auditing draait om het beheren, analyseren en controleren van financiële gegevens om ervoor te zorgen dat organisaties voldoen aan wettelijke normen en hun financiële gezondheid op peil houden. Hieronder staan enkele aspecten van dit vakgebied.

 • Boekhouding (Accounting): dit omvat het systematisch vastleggen, organiseren en interpreteren van financiële transacties. Boekhouders zijn verantwoordelijk voor het opstellen van financiële overzichten, zoals de balans en de resultatenrekening.
 • Auditing: auditors voeren grondige controles uit op de financiële administratie van een organisatie om de juistheid en wettelijke naleving te waarborgen. Ze spelen een cruciale rol bij het identificeren van risico's en het verbeteren van interne controlesystemen.

Carrièremogelijkheden in Accounting en Auditing zijn divers en kunnen zich ontwikkelen op verschillende niveaus:

 • Assistent Accountant/Auditor: dit is vaak het startpunt, waarbij je betrokken bent bij dagelijkse boekhoudkundige taken of assistentie verleent bij audits.
 • Accountant/Auditor: naarmate je ervaring opbouwt, kun je doorgroeien naar een meer verantwoordelijke rol. Accountants kunnen zich specialiseren in bijvoorbeeld belastingen, kostenbeheersing of financiële analyse.
 • Managerial Accounting: voor degenen met leidinggevende ambities biedt deze tak de mogelijkheid om financiële strategieën te ontwikkelen, budgetten te beheren en financiële teams te leiden.
 • Certified Public Accountant (CPA): het behalen van professionele certificeringen, zoals CPA, opent de deur naar geavanceerdere functies en meer verantwoordelijkheden, zoals het uitvoeren van audits voor externe organisaties.
 • Chief Financial Officer (CFO): voor ervaren professionals is de rol van CFO een topfunctie binnen organisaties, waarbij strategische financiële beslissingen worden genomen en leiderschap op hoog niveau wordt gegeven.
 • Consultancy: Sommige professionals kiezen ervoor om als financieel consultant te werken, waarbij ze hun expertise delen met verschillende organisaties.

Het behalen van relevante certificeringen, zoals Certified Public Accountant (CPA) of Chartered Accountant (CA), kan de kansen op vooruitgang in de carrière vergroten. Opleiding en voortdurende professionele ontwikkeling zijn essentieel om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende financiële regelgeving en technologie.

Hoe solliciteren?

Solliciteren bij OneArrow is eenvoudig. Volg deze stappen om jouw volgende carriëre!

Sr. HR Adviseur

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid voor het lokale HR-Team in Rotterdam. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Heb je daarnaast ervaring met het werken in een internationale omgeving? 


Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Medior Assistent Accountant Samenstelpraktijk Fulltime/Parttime

Ter versterking van het team samenstelpraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Medior Assistent Accountant (Ft/Pt). Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je een aantal of al meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Senior Assistent Accountant Controlepraktijk

Ter versterking van het team controlepraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Senior Assistant Accountant. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Teamleider Financiële Administratie

Ter versterking van de Finance afdeling van onze klant zijn wij op zoek naar een Teamleider Financiële Administratie. Het betreft een functie met uitdagingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij ervaring met het aansturen en begeleiden van financiële collega’s en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Rotterdam).

Lees verder

Assistent Controller

Ter versterking van de Financiële administratie zijn wij op zoek naar een Assistent Controller. Het betreft een functie met een interessant en breed takenpakket. Heb jij meerdere jaren ervaring als Assistent Controller en heb jij ook ervaring op het gebied van project administratie/control? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Utrecht/Hybride).

Lees verder

Functioneel beheerder

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven functioneel beheerder met ambitie en drive. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als functioneel beheerder en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).

Lees verder

Full Stack Developer (Agile)

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven Full Stack Developer met ambitie en drive die graag in een Agile omgeving werkt. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als Full Stack Developer en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).Lees verder

Senior Java Developer

Geniet jij ervan complexiteit te doorgronden? Ben jij die code tovenaar die de meest ingewikkelde vraagstukken weet om te bouwen tot sterke applicaties? Heb jij meerdere jaren ervaring met het programmeren in Java? Voor onze klant in Utrecht zoeken we een ervaren Java Developer.

 

Lees verder

Frontend Developer

Als senior frontend developer ben je betrokken bij het gehele proces van het realiseren van user stories van idee en ontwerp tot het in productie nemen en beheer. Je werkt samen met je team naast het zelf ontwikkelen neem je je team ook mee in het project en zorg je voor kennisoverdracht. Je coacht waar nodig en draagt zo bij aan de groei van het team. Een echte lead!


Lees verder

Ervaringsverhalen

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Wij zijn zeer te spreken over de professionele interim recruitment diensten van One Arrow. Jeroen heeft op interim basis bij de NS gewerkt als Corporate Recruiter IT. Hij is zeer ervaren in zijn werk en daarmee snel in staat op zelfstandig te opereren binnen een grote organisatie. Daarbij speelt hij in op kansen en probeert de knelpunten in processen weg te nemen. Hij schakelt snel en onderhoudt korte lijnen. Ik heb dan ook veel positieve feedback mogen ontvangen over Jeroen van hiring managers, recruitment collega’s én kandidaten. Daarmee voldoet hij ruimschoots aan alle verwachting die ik heb van een interim recruiter en kijk ik terug op een ontzettende fijne en succesvolle samenwerking.

Ronald Bleeker Manager corporate recruitment NS

Solliciteer nu!

Laat je gegevens hieronder achter en solliciteer op jouw nieuwe droom baan!

  Luuk Bosch

  Neem contact op:
  +49-17 33 73 70 70
  luuk.bosch@onearrow.eu