ICT infrastructuur en architectuur

Solliciteer op jouw droombaan

Bekijk vacatures

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

ICT infrastructuur en architectuur

ICT-infrastructuur en -architectuur omvat het ontwerp, de implementatie en het beheer van de technologische basis waarop organisaties vertrouwen voor hun dagelijkse operaties. Deze ICT-omgeving ontwikkelt voortdurend om te voldoen aan de groeiende eisen van digitale transformatie.

Infrastructuur

ICT-infrastructuur verwijst naar de fysieke en virtuele componenten die nodig zijn voor de werking van IT-systemen. Dit omvat servers, netwerken, opslag, datacenters, cloudservices en meer. De uitdagingen binnen de infrastructuur variëren van schaalbaarheid en beveiliging tot veerkracht en efficiëntie.

Architectuur

ICT-architectuur betreft het ontwerpen van de structuur en het framework van informatiesystemen. Dit omvat de software- en hardwarecomponenten, het definiëren van de communicatieprotocollen en het waarborgen van de integratie en samenwerking tussen verschillende systemen. Architecten moeten rekening houden met de bedrijfsdoelen, beveiligingseisen en toekomstige schaalbaarheid.

Carrièremogelijkheden

Systeem Architect

 • Verantwoordelijk voor het ontwerpen van de gehele IT-architectuur van een organisatie.
 • Vereist een diepgaand begrip van bedrijfsdoelen, technologische trends en beveiligingsvereisten.

Netwerk Architect

 • Specialiseert zich in het ontwerp en de implementatie van netwerkinfrastructuur, zowel lokaal als in de cloud.
 • Werkt aan het optimaliseren van prestaties, schaalbaarheid en beveiliging van netwerken.

Cloud Architect

 • Focust op het ontwerpen van cloudgebaseerde oplossingen en het migreren van systemen naar de cloud.
 • Kennis van platforms zoals AWS, Azure en Google Cloud is essentieel.

Security Architect

 • Houdt zich bezig met het ontwerpen van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de bescherming van gevoelige gegevens.
 • Moet op de hoogte zijn van de nieuwste bedreigingen en beveiligingstechnologieën.

Data Architect

 • Specialiseert zich in het ontwerpen van databasesystemen en datastructuren.
 • Zorgt voor het beheer en de integratie van data voor optimale toegankelijkheid en analyse.

Infrastructure Engineer/Manager

 • Implementeert en beheert de dagelijkse werking van de IT-infrastructuur.
 • Houdt zich bezig met probleemoplossing, prestatieoptimalisatie en capaciteitsplanning.

DevOps Engineer

 • Overbrugt de kloof tussen ontwikkeling en operaties, automatiseert processen en zorgt voor een soepele implementatie en beheer van applicaties.

IT Consultant

 • Biedt advies aan organisaties over de optimalisatie van hun ICT-infrastructuur en -architectuur.
 • Vereist diepgaande kennis van technologische trends en bedrijfsbehoeften.

De carrièremogelijkheden binnen ICT-infrastructuur en -architectuur zijn divers en bieden kansen voor specialisatie op verschillende gebieden, afhankelijk van individuele interesses en vaardigheden. Het is essentieel om up-to-date te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen en certificeringen te behalen om concurrentievoordeel te behouden.

Hoe solliciteren?

Solliciteren bij OneArrow is eenvoudig. Volg deze stappen om jouw volgende carriëre!

Sr. HR Adviseur

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid voor het lokale HR-Team in Rotterdam. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Heb je daarnaast ervaring met het werken in een internationale omgeving? 


Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Medior Assistent Accountant Samenstelpraktijk Fulltime/Parttime

Ter versterking van het team samenstelpraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Medior Assistent Accountant (Ft/Pt). Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je een aantal of al meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Senior Assistent Accountant Controlepraktijk

Ter versterking van het team controlepraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Senior Assistant Accountant. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Teamleider Financiële Administratie

Ter versterking van de Finance afdeling van onze klant zijn wij op zoek naar een Teamleider Financiële Administratie. Het betreft een functie met uitdagingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij ervaring met het aansturen en begeleiden van financiële collega’s en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Rotterdam).

Lees verder

Functioneel beheerder

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven functioneel beheerder met ambitie en drive. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als functioneel beheerder en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).

Lees verder

Full Stack Developer (Agile)

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven Full Stack Developer met ambitie en drive die graag in een Agile omgeving werkt. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als Full Stack Developer en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).Lees verder

Assistent Controller

Ter versterking van de Financiële administratie zijn wij op zoek naar een Assistent Controller. Het betreft een functie met een interessant en breed takenpakket. Heb jij meerdere jaren ervaring als Assistent Controller en heb jij ook ervaring op het gebied van project administratie/control? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Utrecht/Hybride).

Lees verder

Ervaringsverhalen

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Wij zijn zeer te spreken over de professionele interim recruitment diensten van One Arrow. Jeroen heeft op interim basis bij de NS gewerkt als Corporate Recruiter IT. Hij is zeer ervaren in zijn werk en daarmee snel in staat op zelfstandig te opereren binnen een grote organisatie. Daarbij speelt hij in op kansen en probeert de knelpunten in processen weg te nemen. Hij schakelt snel en onderhoudt korte lijnen. Ik heb dan ook veel positieve feedback mogen ontvangen over Jeroen van hiring managers, recruitment collega’s én kandidaten. Daarmee voldoet hij ruimschoots aan alle verwachting die ik heb van een interim recruiter en kijk ik terug op een ontzettende fijne en succesvolle samenwerking.

Ronald Bleeker Manager corporate recruitment NS

Solliciteer nu!

Laat je gegevens hieronder achter en solliciteer op jouw nieuwe droom baan!

  Jeroen Schipper

  Neem contact op:
  06 - 19 41 49 34
  jeroen.schipper@onearrow.eu