Finance Management

Solliciteer op jouw droombaan

Bekijk vacatures

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Finance Management

Finance Management omvat het beheer en de optimalisatie van financiële middelen binnen een organisatie, met als doel het bereiken van financiële stabiliteit en groei. Dit vakgebied is van belang voor het nemen van strategische beslissingen en het waarborgen van de financiële gezondheid van een onderneming. Het omvat diverse aspecten zoals budgettering, risicobeheer, rapportage, investeringsanalyse en het algemene financiële beleid.

Carrièremogelijkheden in Finance Management zijn divers en bieden een scala aan functies op verschillende niveaus. Enkele veelvoorkomende functies en carrièretrajecten in dit vakgebied zijn:

Financieel Analist

 • Analyseren van financiële gegevens en trends.
 • Opstellen van rapporten en aanbevelingen voor het management.

Controller

 • Beheer van financiële rapportage en boekhouding.
 • Budgetplanning en -bewaking.

Risk Manager

 • Identificeren en beoordelen van financiële risico's.
 • Ontwikkelen van strategieën voor risicobeheer.

CFO (Chief Financial Officer)

 • Leiden van de financiële strategie van de organisatie.
 • Betrokken bij beslissingen op hoog niveau, waaronder fusies en overnames.

Treasury Analyst

 • Beheren van financiële middelen, inclusief cashflow en liquiditeit.
 • Optimaliseren van kapitaalstructuur en investeringen.

Audit Manager

 • Controleren en beoordelen van interne financiële processen.
 • Zorgen voor naleving van regelgeving en beleid.

Financial Planning and Analysis (FP&A) Specialist

 • Opstellen van financiële prognoses en modellen.
 • Ondersteunen bij strategische planning en besluitvorming.

Investment Banker

 • Adviseren over financiële transacties en investeringen.
 • Betrokken bij kapitaalmarkten en fusies en overnames.

Management Consultant

 • Bieden van advies over financiële strategieën en optimalisatie.
 • Samenwerken met organisaties om efficiëntie te verbeteren.

Financieel Directeur

 • Leidinggeven aan de gehele financiële afdeling.
 • Deelnemen aan strategische besluitvorming op bedrijfsniveau.

Deze functies bieden professionals in Finance Management de mogelijkheid om zich te specialiseren op basis van hun interesses en sterke punten. Het vakgebied verandert voortdurend, waardoor er steeds nieuwe kansen ontstaan voor diegenen die streven naar groei en ontwikkeling in de financiële wereld. Het verwerven van relevante certificeringen en voortdurende bijscholing is vaak belangrijk om concurrentievoordeel te behouden en te gedijen in deze dynamische sector.

Hoe solliciteren?

Solliciteren bij OneArrow is eenvoudig. Volg deze stappen om jouw volgende carriëre!

Medior Assistent Accountant Samenstelpraktijk Fulltime/Parttime

Ter versterking van het team samenstelpraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Medior Assistent Accountant (Ft/Pt). Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je een aantal of al meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Senior Assistent Accountant Controlepraktijk

Ter versterking van het team controlepraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Senior Assistant Accountant. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Medior Web Developer

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Medior Web Developer voor de verdere uitbreiding van de ICT afdeling. Wij zoeken een Web Developer met ambitie en drive. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Ben je op zoek naar een leuke doorgroei functie als Web Developer met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Houten/Hybride).

Lees verder

Teamleider Financiële Administratie

Ter versterking van de Finance afdeling van onze klant zijn wij op zoek naar een Teamleider Financiële Administratie. Het betreft een functie met uitdagingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij ervaring met het aansturen en begeleiden van financiële collega’s en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Rotterdam).

Lees verder

Assistent Controller

Ter versterking van de Financiële administratie zijn wij op zoek naar een Assistent Controller. Het betreft een functie met een interessant en breed takenpakket. Heb jij meerdere jaren ervaring als Assistent Controller en heb jij ook ervaring op het gebied van project administratie/control? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Utrecht/Hybride).

Lees verder

Functioneel beheerder

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven functioneel beheerder met ambitie en drive. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als functioneel beheerder en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).

Lees verder

Full Stack Developer (Agile)

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven Full Stack Developer met ambitie en drive die graag in een Agile omgeving werkt. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als Full Stack Developer en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).Lees verder

Senior Java Developer

Geniet jij ervan complexiteit te doorgronden? Ben jij die code tovenaar die de meest ingewikkelde vraagstukken weet om te bouwen tot sterke applicaties? Heb jij meerdere jaren ervaring met het programmeren in Java? Voor onze klant in Utrecht zoeken we een ervaren Java Developer.

 

Lees verder

Frontend Developer

Als senior frontend developer ben je betrokken bij het gehele proces van het realiseren van user stories van idee en ontwerp tot het in productie nemen en beheer. Je werkt samen met je team naast het zelf ontwikkelen neem je je team ook mee in het project en zorg je voor kennisoverdracht. Je coacht waar nodig en draagt zo bij aan de groei van het team. Een echte lead!


Lees verder

Unit Manager Microsoft

Voor onze klant een dynamische digital agency zoeken wij een gepassioneerde en ervaren Unit Manager om ons team te leiden. Als toonaangevend bedrijf binnen de digitale sector, streven ze ernaar om voortdurend te innoveren en te excelleren in de nieuwste technologieën. Als Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van getalenteerde professionals en het vormgeven van projecten binnen ons Microsoft Team. Je hebt uiteraard zelf ook kennis van systeemontwikkeling en digitale transformatie.

Lees verder

.Net Developer

Onze klant is een innovatieve digital agency met een goede werksfeer en een mooie klantenkring in Nederland. We zoeken een .Net Developer die met een leuk en gedreven team van collega’s aan de mooiste IT-projecten wil werken.

 


Lees verder

Data Engineer Landelijk Netwerk Acute Zorg

We zoeken een getalenteerde Data Engineer om het LNAZ te versterken en te helpen bij het bouwen van de data-infrastructuur die essentieel is voor het toegankelijk houden van de acute zorg. Als Data Engineer bij LNAZ speel je een sleutelrol in het verzamelen, transformeren en beheren van cruciale gegevens die zorgprocessen ondersteunen en verbeteren.

Lees verder

Ervaringsverhalen

caret-down caret-up caret-left caret-right

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Wij zijn zeer te spreken over de professionele interim recruitment diensten van One Arrow. Jeroen heeft op interim basis bij de NS gewerkt als Corporate Recruiter IT. Hij is zeer ervaren in zijn werk en daarmee snel in staat op zelfstandig te opereren binnen een grote organisatie. Daarbij speelt hij in op kansen en probeert de knelpunten in processen weg te nemen. Hij schakelt snel en onderhoudt korte lijnen. Ik heb dan ook veel positieve feedback mogen ontvangen over Jeroen van hiring managers, recruitment collega’s én kandidaten. Daarmee voldoet hij ruimschoots aan alle verwachting die ik heb van een interim recruiter en kijk ik terug op een ontzettende fijne en succesvolle samenwerking.

Ronald Bleeker Manager corporate recruitment NS

Solliciteer nu!

Laat je gegevens hieronder achter en solliciteer op jouw nieuwe droom baan!

  Luuk Bosch

  Neem contact op:
  +49-17 33 73 70 70
  luuk.bosch@onearrow.eu