ICT Management

Solliciteer op jouw droombaan

Bekijk vacatures

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

ICT Management 

ICT Management omvat het beheer en de coördinatie van informatietechnologiesystemen binnen organisaties. Deze professionals spelen een cruciale rol bij het waarborgen van een effectieve werking van IT-infrastructuur, het nemen van strategische beslissingen en het leiden van teams van IT-professionals. Hier staan enkele aspecten van dit vakgebied, samen met carrièremogelijkheden.

Leiderschap en strategie

 • ICT-managers zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van IT-strategieën die aansluiten bij de zakelijke doelen van een organisatie.
 • Zij moeten op de hoogte blijven van nieuwe technologieën en trends om innovatieve oplossingen te identificeren die de organisatie vooruithelpen. 

Teambeheer

 • Het managen van IT-teams is een essentieel aspect. Dit omvat het aansturen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers om optimale prestaties te bereiken.
 • Het verdelen van taken, toewijzen van middelen en zorgen voor een effectieve samenwerking zijn belangrijke aspecten van teambeheer.

Projectmanagement

 • ICT-managers zijn vaak betrokken bij het beheren van IT-projecten, van planning tot implementatie en evaluatie.
 • Zij moeten projectdoelen definiëren, middelen toewijzen, risico's beheren en ervoor zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden voltooid.

Veiligheid en compliance

 • Het waarborgen van de veiligheid van IT-systemen en gegevens is van het grootste belang.
 • ICT-managers zijn verantwoordelijk voor het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het waarborgen van naleving van regelgeving.

Carrièremogelijkheden

 • Chief Information Officer (CIO): het hoogste niveau van IT-management, waarbij de focus ligt op het strategisch leiden van de IT-functie binnen een organisatie.
 • IT Directeur: verantwoordelijk voor het algemene beheer van de IT-afdeling, met een sterke focus op beleidsvorming en strategie.
 • Projectmanager: leidt en coördineert IT-projecten, waarbij de nadruk ligt op het bereiken van projectdoelstellingen binnen gestelde deadlines en budgetten.
 • Security Manager: beheert de IT-veiligheidsinfrastructuur en ontwikkelt beveiligingsprotocollen om gegevens en systemen te beschermen.
 • Service Delivery Manager: zorgt voor een effectieve levering van IT-diensten aan interne en externe klanten.

De carrièremogelijkheden op het gebied van ICT Management zijn divers en bieden kansen voor groei en specialisatie, vooral in een tijdperk waarin technologie een integraal onderdeel is van bijna alle bedrijfsactiviteiten. Het continu volgen van bijscholing en het opdoen van ervaring in verschillende aspecten van IT-management, kunnen leiden tot succesvolle carrières binnen deze boeiende en steeds veranderende sector.

Hoe solliciteren?

Solliciteren bij OneArrow is eenvoudig. Volg deze stappen om jouw volgende carriëre!

Senior Fullstack Web Developer

Voor onze klant Wissel.nl actief in de retail markt zijn wij op zoek naar een Senior Fullstack Web Developer. Zij bevinden zich in de scale-up fase en zijn op zoek naar een collega voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van hun handelsplatform voor cadeaubonnen. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Ben je op zoek naar een functie als Senior Fullstack Web Developer bij een leuk bedrijf met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Houten/Hybride).

Lees verder

Medior Web Developer

Voor onze klant Wissel.nl actief in de retail markt zijn wij op zoek naar een Medior Web Developer. Zij bevinden zich in de scale-up fase en zijn op zoek naar een collega voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van hun handelsplatform voor cadeaubonnen. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Ben je op zoek naar een functie als Medior Web Developer bij een leuk bedrijf met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Houten/Hybride).

Lees verder

Sr. HR Adviseur

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid voor het lokale HR-Team in Rotterdam. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Heb je daarnaast ervaring met het werken in een internationale omgeving? 


Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Medior Assistent Accountant Samenstelpraktijk Fulltime/Parttime

Ter versterking van het team samenstelpraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Medior Assistent Accountant (Ft/Pt). Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je een aantal of al meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Senior Assistent Accountant Controlepraktijk

Ter versterking van het team controlepraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Senior Assistant Accountant. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Teamleider Financiële Administratie

Ter versterking van de Finance afdeling van onze klant zijn wij op zoek naar een Teamleider Financiële Administratie. Het betreft een functie met uitdagingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij ervaring met het aansturen en begeleiden van financiële collega’s en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Rotterdam).

Lees verder

Assistent Controller

Ter versterking van de Financiële administratie zijn wij op zoek naar een Assistent Controller. Het betreft een functie met een interessant en breed takenpakket. Heb jij meerdere jaren ervaring als Assistent Controller en heb jij ook ervaring op het gebied van project administratie/control? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Utrecht/Hybride).

Lees verder

Functioneel beheerder

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven functioneel beheerder met ambitie en drive. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als functioneel beheerder en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).

Lees verder

Full Stack Developer (Agile)

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven Full Stack Developer met ambitie en drive die graag in een Agile omgeving werkt. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als Full Stack Developer en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).Lees verder

Ervaren Belastingadviseur / Fiscalist

Ter versterking en ondersteuning van de team Fiscaal Advies ben ik voor onze klant op zoek naar een Ervaren Belastingadviseur/fiscalist met doorgroei ambitie gezocht. Heb jij meerdere jaren ervaring in de algemene belastingadviespraktijk, bij voorkeur in het MKB-segment, en heb je de ambitie om door te groeien naar de senior/leider positie van het team? Reageer dan snel op deze vacature!


Lees verder

Ervaringsverhalen

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Wij zijn zeer te spreken over de professionele interim recruitment diensten van One Arrow. Jeroen heeft op interim basis bij de NS gewerkt als Corporate Recruiter IT. Hij is zeer ervaren in zijn werk en daarmee snel in staat op zelfstandig te opereren binnen een grote organisatie. Daarbij speelt hij in op kansen en probeert de knelpunten in processen weg te nemen. Hij schakelt snel en onderhoudt korte lijnen. Ik heb dan ook veel positieve feedback mogen ontvangen over Jeroen van hiring managers, recruitment collega’s én kandidaten. Daarmee voldoet hij ruimschoots aan alle verwachting die ik heb van een interim recruiter en kijk ik terug op een ontzettende fijne en succesvolle samenwerking.

Ronald Bleeker Manager corporate recruitment NS

Solliciteer nu!

Laat je gegevens hieronder achter en solliciteer op jouw nieuwe droom baan!

  Jeroen Schipper

  Neem contact op:
  06 - 19 41 49 34
  jeroen.schipper@onearrow.eu