Finance en Business Controlling

Solliciteer op jouw droombaan

Bekijk vacatures

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Finance en Business Controlling

Finance en Business Controlling omvat een breed scala aan activiteiten die gericht zijn op het beheer en de optimalisatie van financiële middelen binnen organisaties. Deze sector speelt een belangrijke rol bij het nemen van strategische beslissingen, het waarborgen van financiële gezondheid en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Hieronder staan enkele aspecten en carrièremogelijkheden van dit vakgebied.

Financiële Planning en Analyse (FP&A)

 • In deze functie richt men zich op het opstellen van financiële prognoses, budgetten en rapporten.
 • Het analyseren van financiële gegevens om trends te identificeren en aanbevelingen te doen.

Business Controlling

 • Verantwoordelijk voor het bewaken en sturen van de prestaties van verschillende bedrijfsonderdelen.
 • Implementeren van controlemaatregelen om de naleving van financiële procedures te waarborgen.

Risk Management

 • Identificeren, evalueren en beheren van financiële risico's binnen de organisatie.
 • Ontwikkelen van strategieën om risico's te minimaliseren en financiële stabiliteit te waarborgen.

Management Accounting

 • Verzamelen en analyseren van kosteninformatie voor interne besluitvorming.
 • Adviseren van het management over kostenbesparende maatregelen en efficiencyverbeteringen.

Carrières in Finance en Business Controlling vereisen vaak sterke analytische vaardigheden, financiële expertise en het vermogen om effectief te communiceren met belanghebbenden op verschillende niveaus binnen een organisatie. Daarnaast is voortdurende educatie en het bijhouden van veranderingen in financiële regelgeving en technologie essentieel in dit vakgebied.

Carrièremogelijkheden

Financial Analyst

 • Analyseren van financiële gegevens om trends en kansen te identificeren.
 • Ondersteunen van besluitvorming door middel van gedetailleerde financiële analyses.

Controller

 • Verantwoordelijk voor de financiële controle en rapportage binnen een organisatie.
 • Bijdragen aan strategische planning en budgettering.

Risk Manager

 • Identificeren en beheren van financiële risico's en het ontwikkelen van risicobeheerstrategieën.

Management Accountant

 • Betrokken bij het opstellen van budgetten, kostenanalyses en managementrapportages.
 • Adviseren van het management over financiële beslissingen.

Financial Planning and Analysis (FP&A) Manager

 • Leiden van het FP&A-team en coördineren van financiële planning en analyses.
 • Rapporteren aan het management en strategische aanbevelingen doen.

Chief Financial Officer (CFO)

 • Leidinggeven aan de financiële strategie en activiteiten van de organisatie.
 • Deelnemen aan strategische besluitvorming op hoog niveau.

Hoe solliciteren?

Solliciteren bij OneArrow is eenvoudig. Volg deze stappen om jouw volgende carriëre!

 

Sr. HR Adviseur

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid voor het lokale HR-Team in Rotterdam. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Heb je daarnaast ervaring met het werken in een internationale omgeving? 


Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Medior Assistent Accountant Samenstelpraktijk Fulltime/Parttime

Ter versterking van het team samenstelpraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Medior Assistent Accountant (Ft/Pt). Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je een aantal of al meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Senior Assistent Accountant Controlepraktijk

Ter versterking van het team controlepraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Senior Assistant Accountant. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Teamleider Financiële Administratie

Ter versterking van de Finance afdeling van onze klant zijn wij op zoek naar een Teamleider Financiële Administratie. Het betreft een functie met uitdagingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij ervaring met het aansturen en begeleiden van financiële collega’s en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Rotterdam).

Lees verder

Assistent Controller

Ter versterking van de Financiële administratie zijn wij op zoek naar een Assistent Controller. Het betreft een functie met een interessant en breed takenpakket. Heb jij meerdere jaren ervaring als Assistent Controller en heb jij ook ervaring op het gebied van project administratie/control? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Utrecht/Hybride).

Lees verder

Functioneel beheerder

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven functioneel beheerder met ambitie en drive. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als functioneel beheerder en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).

Lees verder

Full Stack Developer (Agile)

Ter versterking van de ICT-organisatie van onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven Full Stack Developer met ambitie en drive die graag in een Agile omgeving werkt. Het betreft een functie met veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij meerdere jaren ervaring als Full Stack Developer en zoek jij een functie met uitdaging en groei mogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature! Locatie (Arnhem/Hybride).Lees verder

Ervaringsverhalen

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Wij zijn zeer te spreken over de professionele interim recruitment diensten van One Arrow. Jeroen heeft op interim basis bij de NS gewerkt als Corporate Recruiter IT. Hij is zeer ervaren in zijn werk en daarmee snel in staat op zelfstandig te opereren binnen een grote organisatie. Daarbij speelt hij in op kansen en probeert de knelpunten in processen weg te nemen. Hij schakelt snel en onderhoudt korte lijnen. Ik heb dan ook veel positieve feedback mogen ontvangen over Jeroen van hiring managers, recruitment collega’s én kandidaten. Daarmee voldoet hij ruimschoots aan alle verwachting die ik heb van een interim recruiter en kijk ik terug op een ontzettende fijne en succesvolle samenwerking.

Ronald Bleeker Manager corporate recruitment NS

Solliciteer nu!

Laat je gegevens hieronder achter en solliciteer op jouw nieuwe droom baan!

  Mark Lubbers

  Neem contact op:
  06 - 53 65 84 53
  mark.lubbers@onearrow.eu