Outplacement

One Arrow uw partner bij reorganisaties

Lees verder

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Outplacement

Bij One Arrow begrijpen wij de complexiteit van reorganisaties en de impact daarvan op zowel het bedrijf als de medewerkers. Ons outplacementtraject biedt een effectieve oplossing om de transitie soepel te laten verlopen en de betrokkenheid van medewerkers te behouden.

Wij starten met een persoonlijke benadering, waarbij we de behoeften van zowel de organisatie als de medewerkers in kaart brengen. Onze ervaren consultants begeleiden niet alleen bij het vinden van nieuwe kansen, maar ook bij het herontdekken van individuele sterke punten en het opbouwen van zelfvertrouwen.

Door ons uitgebreide netwerk en doelgerichte strategieën kunnen wij snel en doeltreffend inzicht bieden in mogelijke nieuwe carrièrepaden. Bovendien bieden wij continue ondersteuning, zodat medewerkers zich gesteund voelen tijdens deze overgangsfase.

Ook met ons samenwerken?

Kom in contact met een van onze experts en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Contact

Ervaringsverhalen

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Dankzij de vakkundige, persoonlijke bemiddeling door One Arrow heb ik als professional binnen hun netwerk de perfecte baan gevonden die exact paste bij mijn leidinggevende kwaliteiten en competenties. Vervolgens waren ze voor mij in mijn rol van opdrachtgever zeer toegewijd en succesvol bij het vinden van de juiste IT talenten voor mijn team. Ik kan One Arrow daarom van harte aanbevelen als partner voor al uw Werving & Selectie vraagstukken.

Thailo van Ree IT Manager

Voor wie wij
onder andere werken

Exact"
ProRail"
NBA"
SNS"
Ziggo"

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op: