Interim professionals

One Arrow uw partner voor een passende interim oplossing

Lees verder

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Interim oplossingen via het netwerk van One Arrow

One Arrow beschikt over een uitgebreid netwerk van interim professionals om voor uw organisatie een interim oplossing te bieden. Of het nu gaat om tijdelijke projecten, specifieke expertise of het overbruggen van capaciteitstekorten, wij staan klaar om flexibele en op maat gemaakte interim oplossingen te leveren. We werken nauw met u samen om de juiste interim professional te vinden, die niet alleen over de vereiste vaardigheden beschikt, maar ook goed bij uw organisatie past

Ook met ons samenwerken?

Kom in contact met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Contact

Ervaringsverhalen

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Dankzij de vakkundige, persoonlijke bemiddeling door One Arrow heb ik als professional binnen hun netwerk de perfecte baan gevonden die exact paste bij mijn leidinggevende kwaliteiten en competenties. Vervolgens waren ze voor mij in mijn rol van opdrachtgever zeer toegewijd en succesvol bij het vinden van de juiste IT talenten voor mijn team. Ik kan One Arrow daarom van harte aanbevelen als partner voor al uw Werving & Selectie vraagstukken.

Thailo van Ree IT Manager

Voor wie wij
onder andere werken

Exact"
ProRail"
NBA"
SNS"
Ziggo"

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op: