Werving & Selectie

One Arrow de recruitment partner

Lees verder

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Op naar de perfecte match

One Arrow heeft ruime ervaring in het verbinden van professionals op het gebied van Finance en ICT met de juiste carrièremogelijkheden. Onze specialisten zijn bedreven in het vinden van talent en begrijpen de behoeften van deze professionals bij het zetten van de volgende stap in hun loopbaan. We zijn er om te helpen bij het vinden van de perfecte match tussen talent en kansen.

Het recruitment proces

  • Functieprofiel: het opstellen van een gedetailleerd functieprofiel, waarin de vereiste opleiding, vaardigheden, ervaring en verantwoordelijkheden worden vastgesteld.
  • Recruitment: het zoeken naar geschikte kandidaten via verschillende recruitment tools, online platforms, netwerken en headhunting.
  • Selectie: het evalueren van de ontvangen sollicitaties en het screenen van de kandidaten via cv-beoordelingen en interviews om de best passende kandidaten te selecteren.
  • Voorstellen en inplannen interviews: het voorstellen van de geselecteerde kandidaten aan de opdrachtgever, het inplannen van de interviews en het bewaken van het proces.

Ook met ons samenwerken?

Kom in contact met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Contact

Ervaringsverhalen

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Ze bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Dankzij de vakkundige, persoonlijke bemiddeling door One Arrow heb ik als professional binnen hun netwerk de perfecte baan gevonden die exact paste bij mijn leidinggevende kwaliteiten en competenties. Vervolgens waren ze voor mij in mijn rol van opdrachtgever zeer toegewijd en succesvol bij het vinden van de juiste IT talenten voor mijn team. Ik kan One Arrow daarom van harte aanbevelen als partner voor al uw Werving & Selectie vraagstukken.

Thailo van Ree IT Manager

Voor wie wij
onder andere werken

Exact"
ProRail"
NBA"
SNS"
Ziggo"

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op: