Jobhunting & Coaching

Bij One Arrow richten wij ons ook op professionals die zich geconfronteerd zien met uitdagingen in hun huidige werk.

Solliciteer direct Lees verder

Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Jobhunting & Coaching

Bij One Arrow richten wij ons ook op professionals die zich geconfronteerd zien met uitdagingen in hun huidige werk. Wij begrijpen dat je vast kunt lopen in je baan, boventallig kunt zijn of gewoon behoefte kunt hebben aan een gesprek over de arbeidsmarkt en je kansen daarin. In onze begeleiding geven we jou de regie over jouw carrièrepad en begeleiden we je succesvol naar de volgende stap.

In ons proces staat jouw intrinsieke motivatie centraal, omdat dit de sleutel is tot plezier en succes in je loopbaan. Bij One Arrow onderscheiden we ons door niet alleen te kijken naar onze eigen connecties, maar ook naar jouw netwerk, dat we ook proactief benutten.

Vanaf het eerste kennismakingsmoment stellen we gezamenlijk een trajectplan op. We behandelen diverse onderwerpen, zoals de eerste indruk, intrinsieke motivatie, beroepsoriëntatie, sollicitatietechnieken en het opstellen van een effectief plan van aanpak. Bij One Arrow creëren we samen de weg naar jouw professionele ontwikkeling.

Wij bieden:

 • Een helder perspectief op werk;
 • Een goede zichtbaarheid in de arbeidsmarkt;
 • Training van sollicitatie vaardigheden;
 • Aanbod van vacatures d.m.v. Jobhunting in het netwerk van One Arrow.

In onze aanpak streven we ernaar om kandidaten direct aan tafel te brengen bij de juiste personen, zonder dat ze door CV-selectie trajecten hoeven te gaan. Bij Jobhunting nemen wij actief deel aan het zoeken naar vacatures, waarbij we samen met jou een zoekprofiel opstellen. We benutten ons bestaande netwerk en nemen ook contact op met jouw netwerk om de zoektocht efficiënt en gericht te maken.

In de Jobhunt fase benaderen wij verschillende partijen, waaronder werkgevers, werving- en selectiebureaus, interim- en detacheringsbureaus, en zoeken wij naar vacatures via online media en jobplatforms. Door gebruik te maken van ons netwerk en netwerkgesprekken bij bedrijven waar mogelijk interessante kansen liggen, creëren we mogelijkheden voor jou.

Kom je er nog niet helemaal uit?

Kom in contact met ons en wij bespreken de mogelijkheden.

Solliciteer direct Vlijblijvend contact

Jeroen Schipper

Neem contact op:
06 - 19 41 49 34
jeroen.schipper@onearrow.eu

Solliciteer nu op
jouw droombaan!

Samen bespreken wij vervolgens of deze baan aansluit bij je persoonlijke en professionele groei ambitie.

Sr. HR Adviseur

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid voor het lokale HR-Team in Rotterdam. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Heb je daarnaast ervaring met het werken in een internationale omgeving? 


Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Senior Assistent Accountant Controlepraktijk

Ter versterking van het team controlepraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Senior Assistant Accountant. Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Medior Assistent Accountant Samenstelpraktijk Fulltime/Parttime

Ter versterking van het team samenstelpraktijk ben ik voor onze klant op zoek naar een Medior Assistent Accountant (Ft/Pt). Ben je op zoek naar een hecht team waar binnen je niet alleen je vaardigheden, maar ook je persoonlijke ontwikkeling stimuleert? En heb je een aantal of al meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees verder

Voor wie wij
onder andere werken

Exact"
ProRail"
NBA"
SNS"
Ziggo"

Over One Arrow

Het team van One Arrow bestaat uit Mark Lubbers, Luuk Bosch en Jeroen Schipper. Wij hebben gezamenlijk ruime werkervaring bij organisaties zoals Capgemini, Ordina, Yacht, Compagnon, Page Personnel, Van Beuningen & Partners, Brunel, Atos Origin en RGP.

Met onze gecombineerde kennis en netwerken leggen wij de juiste connecties die leiden tot duurzame en succesvolle samenwerkingen. One Arrow staat voor betrokkenheid, nauwkeurigheid en een toewijding aan het vinden van die ene perfecte match tussen professional en opdrachtgever.

Verder lezen

Solliciteer nu!

Laat je gegevens hieronder achter en solliciteer op jouw nieuwe droom baan!

  Jeroen Schipper

  Neem contact op:
  06 - 19 41 49 34
  jeroen.schipper@onearrow.eu