Ervaringsverhalen

Zij waren u voor
Doelgerichte bemiddeling
Betrokken bij het proces
Scherp met ervaring

Sinds geruime tijd werk ik samen met One Arrow. Ze begrijpen de ins en outs van het financiële vakgebied en weten hoe ze een sterke financiële afdeling kunnen opbouwen. Ze nemen de tijd om onze organisatie te begrijpen en presenteren kandidaten van hoge kwaliteit met diverse vaardigheden. Wat ik echt waardeer, is dat ze het recruitmentproces naadloos begrijpen. Bovendien bieden ze snelle interim-oplossingen als de situatie dat vereist. Dit maakt onze samenwerking zeer effectief.

Martin Spruitenburg Finance Director - Dyanix

Wij zijn zeer te spreken over de professionele interim recruitment diensten van One Arrow. Jeroen heeft op interim basis bij de NS gewerkt als Corporate Recruiter IT. Hij is zeer ervaren in zijn werk en daarmee snel in staat op zelfstandig te opereren binnen een grote organisatie. Daarbij speelt hij in op kansen en probeert de knelpunten in processen weg te nemen. Hij schakelt snel en onderhoudt korte lijnen. Ik heb dan ook veel positieve feedback mogen ontvangen over Jeroen van hiring managers, recruitment collega’s én kandidaten. Daarmee voldoet hij ruimschoots aan alle verwachting die ik heb van een interim recruiter en kijk ik terug op een ontzettende fijne en succesvolle samenwerking.

Ronald Bleeker Manager corporate recruitment NS

One Arrow is voor ons een waardevolle partner bij het aantrekken van ICT professionals. Zij nemen de tijd om onze organisatie echt te begrijpen en bieden uitstekende ondersteuning bij het wervingsproces. Hun toewijding en expertise maken het makkelijker om de juiste mensen aan te trekken. We waarderen de samenwerking met One Arrow en bevelen hun diensten van harte aan voor bedrijven die op zoek zijn naar professionele wervingsondersteuning.

Rob Suikerbuik IT & Technical Director at HaynesPro BV - Infopro Digital

Als opdrachtgever van One Arrow ben ik erg tevreden over de ondersteuning die ik heb ervaren bij het wervingsproces. Het team van One Arrow heeft niet alleen kennis van onze behoeften, maar is ook toegewijd aan het leveren van kandidaten die goed aansluiten bij onze organisatie. Hun proactieve aanpak en persoonlijke betrokkenheid hebben het verschil gemaakt, waardoor onze werving sneller en efficiënter verliep. One Arrow is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een partner in personeelswerving."

 

Monique Jacobs Hoofd Landelijke Coördinatiecentrum Patienten spreiding LCPS

One Arrow heeft mij succesvol geholpen met het vervullen van meerdere management posities. Een bijzondere samenwerking. Ik vind dat de partners van One Arrow zich onderscheiden, ze verdiepen zich in het functieprofiel, de organisatie maar ook in mij als opdrachtgever. Ik heb One Arrow leren kennen als creatieve en betrokken meedenkers en ze maken hun ambitie meer dan waar dat zij echt partner wil zijn.

Claudia van Triest Recruitment Manager

Als Interim Financial Controller heb ik al meer dan 10 jaar samengewerkt met One Arrow. Zij bieden regelmatig interessante opdrachten aan die perfect passen bij mijn ervaring en mijn groeiambities. Het fijne is dat ze snel schakelen en goed begrijpen welke uitdagingen je als interim-professional kunt tegenkomen tijdens een opdracht. Kortom, ik ben enorm tevreden over de samenwerking met One Arrow.

Bobby Sewballak Interim Financial Controller

Dankzij de vakkundige, persoonlijke bemiddeling door One Arrow heb ik als professional binnen hun netwerk de perfecte baan gevonden die exact paste bij mijn leidinggevende kwaliteiten en competenties. Vervolgens waren ze voor mij in mijn rol van opdrachtgever zeer toegewijd en succesvol bij het vinden van de juiste IT talenten voor mijn team. Ik kan One Arrow daarom van harte aanbevelen als partner voor al uw Werving & Selectie vraagstukken.

Thailo van Ree IT Manager